Tips voor het kopen van frisdrankautomaten

Frisdrankautomaat kopen

De meeste mensen drinken graag frisdrank, maar misschien niet zo dol op de kosten. In plaats van geld uit te geven aan individuele blikjes en flessen, wenden veel mensen zich tot frisdrankautomaten als betaalbaar alternatief. Deze automaten verkopen kleine papieren bekertjes frisdrank die uit dezelfde automaat kunnen worden bijgevuld tegen veel lagere kosten dan het kopen van blikjes. Daarom is de aankoop van een van deze automaten in plaats van het aanleggen van een voorraad drankjes een geweldige manier om uw totale uitgaven te verlagen. Toch houdt niet iedereen van het idee dat zijn bedrijf een machine bedient die hem geld oplevert, vooral als die machine op een openbare plaats staat waar iedereen langs kan lopen en hem kan zien. Dit artikel zal u helpen erachter te komen of het kopen van een frisdrankautomaat geschikt is voor uw bedrijf en locatie.

Wat is het ideale type automaat voor uw bedrijf?

Elk bedrijf is anders, dus u zult wat onderzoek moeten doen om erachter te komen welk type automaat het beste is voor uw bedrijf. Frisdrankautomaten zijn een goede keuze voor veel bedrijven, maar u moet er zeker van zijn dat u uw machine winstgevend kunt exploiteren. Bijvoorbeeld, heeft uw gebied een hoge concentratie van studenten? Zo ja, dan kunt u overwegen om meer energiedrankjes te verstrekken, omdat deze populairder zijn onder studenten. U moet ook kijken naar uw concurrentie om te zien of er betere opties zijn voor uw locatie. Als u zich bijvoorbeeld in een kruidenierszaak bevindt, kunt u overwegen om vers fruit, groenten, snacks of andere gezonde alternatieven te verkopen waar klanten naar op zoek zijn.

Bepaal of een frisdrankautomaat geschikt is voor uw locatie.

Hoewel het mogelijk is om een frisdrankautomaat op vrijwel elke locatie te hebben, zijn er een paar dingen die u in gedachten wilt houden als u een friskdrankautomaat wilt kopen. U zult willen ervoor zorgen dat uw automaat plaatsing is geschikt voor uw bedrijf, en u zult willen ervoor zorgen dat het in een locatie waar het zal geen probleem voor u om de inkomsten te verzamelen. Bijvoorbeeld, als je in een supermarkt, kunt u wilt vermijden dat uw machine in de supermarkt, omdat dit kan worden gezien als het duwen van een product.

U zult ook willen overwegen het tijdstip van de dag bij het zoeken naar een locatie voor uw automaat. Als uw bedrijf gericht is op het serveren van lunch en diner, wilt u vermijden dat uw automaat op een plek staat die op andere uren van de dag goed zichtbaar is. U wilt uw automaat bijvoorbeeld niet plaatsen in een druk gebied tijdens de ochtendspits, omdat deze klanten misschien niet het soort mensen zijn dat u wilt bedienen.

Vergeet het onderhoud niet.

Een ander ding om te onthouden bij het kopen of leasen van een frisdrankautomaat is dat je ervoor moet zorgen dat hij goed wordt onderhouden. Anders gaat hij veel eerder kapot dan verwacht, en kun je er geen winst mee maken. Als uw machine niet regelmatig wordt onderhouden, moet u ervoor zorgen dat u hem naar de juiste persoon stuurt, op het juiste moment van de dag, en met de juiste onderhoudsartikelen. Anders raakt uw machine waarschijnlijk achterop. Wanneer u een automaat least, zult u meestal een contract ondertekenen waarin deze onderhoudsvereisten staan vermeld. Als u echter een machine koopt, krijgt u meestal een specificatie van wat er wordt verwacht, maar u moet er nog steeds van uitgaan dat u verantwoordelijk bent voor alle gemiste of vergeten onderhoudspunten.

Afsluiten

Er zijn veel voordelen aan het exploiteren van een frisdrankautomaat, zoals de mogelijkheid om een grotere verscheidenheid aan dranken te serveren aan een meer diverse groep klanten, en de mogelijkheid om geld te verdienen terwijl de klant niet aanwezig is, wat de winst verhoogt. Toch zijn er een paar dingen die u in gedachten moet houden als u uw opties onderzoekt en uw aankoop plant. U zult ervoor willen zorgen dat de locatie geschikt is voor uw machine en dat het tijdstip van de dag geschikt is voor de locatie. U moet er ook voor zorgen dat aan uw onderhoudseisen wordt voldaan.